top of page

Vol kleur het leven in


De dagelijkse werkelijkheid is nogal grijs. Het innerlijk met zijn dromen en hartstochten heeft veel meer kleur. Met kleurrijke verhaalschilderijen probeer ik mijn binnenwereld tot leven te brengen.

Ik haal mijn dromen naar boven om hen te confronteren met de realiteit. Ik ben geïnspireerd door hoe mensen zich verhouden tot de wereld en elkaar. Waar geloven we in en hoe laten we onze hoop zien? Wat komt er van onze drijfveren terecht in het dagelijks leven? Zijn we onze hartstochten niet vergeten? Hoe passen we die dromen toe?
Als dromen geleefd worden, kunnen er prachtige sprookjes ontstaan, maar ook het mooiste sprookje heeft zijn scherpe kanten...

 

Mijn werk bestaat uit kleurrijke mixed media schilderijen, op schilderdoek of lokaal hout, waarbij ik gebruik maak van acrylverf en kringloopmaterialen, met grote voorliefde voor oude speelgoedjes... tezamen vertellen ze de kern achter universele verhalen. Serieus werk in een speels jasje. En altijd met een positieve insteek. Omdat alles wat je aandacht geeft groeit en bloeit.


De schilderijen zijn bedoeld voor groot en klein. Waar kinderen vaak worden onderschat, wordt volwassenheid juist overschat. Het liefst wil ik iedereen aanspreken op eigen niveau en laten ontdekken hoe íedereen een verschil kan maken, hoe klein dan ook, en dat dat belangrijk is.

 
 

bottom of page