Kleurrijke verhaalschilderijen voor groot en klein


Kinderen worden veelal onderschat, volwassenheid overschat. Opvallend is, dat als kunst speciaal voor kinderen gemaakt wordt, het vrijwel altijd om een interactieve vorm gaat. Mijn ingangspunt is dat kinderen, net als volwassenen, niet aangestuurd hoeven te worden en gewoon kunnen ervaren wat een beeld met hen doet.

Het liefst wil ik iedereen, jong en oud, aanspreken op persoonlijk niveau en handvatten geven om te ontdekken dat íedereen een verschil kan maken in de wereld, hoe klein dan ook.

Mijn naam is Claudia C. ten Hoeve, semi-autodidact beeldend kunstenaar en ik ben geboren in Utrecht (1968) waar ik nog steeds woon en werk.

Mijn beeldend werk bestaat uit kleurrijke en speeldse mixed media schilderijen met serieuze thema`s. Mijn binnenwereld krijgt vorm op doek of lokaal hout, waarbij ik gebruik maak van acrylverf en allerhande materialen: verzamelde frutsels, gekregen speelgoed, gevonden kringloopspullen....tezamen vertellen ze mijn verhaal. 

Het hARTkado.NU project is een conceptuele manier om zoveel mogelijk 'positiviteit' te verspreiden. Kleine hartenschilderijen van 10x10 cm worden te vondeling gelegd om mensen te verrassen en te verwonderen, om aan de muur te hangen of weer door te geven, en zo samen de wereld een beetje leuker te maken. 

Ook te vinden op Instagram #samenmakenwedewereldleuker.

 

Met dank aan:

Han Franssen - 

sponsor van hARTkado.NU

Erik Stekelenburg, Steven van Drie -

fotografie schilderijen,
Ben van Andel - 

 hoffotograaf hARTkado.NU 

Hanz Art -

illustratie hARTkado.NU
Sylvia van Mil -

 opbouw exposities

Stichting Tafelboom -

lokaal hout

De schilderijen

hebben een verhaal

te vertellen vinden graag een mooi plekje bij jou aan de muur.

Bij interesse neemt u dan

a.u.b. contact op.