top of page

Kleurrijke verhaalschilderijen voor groot en klein


Kinderen worden veelal onderschat, volwassenheid overschat. Opvallend is, dat als 'kunst' speciaal voor kinderen gemaakt wordt, het vrijwel altijd om een interactieve vorm gaat. Mijn ingangspunt is dat kinderen, net als volwassenen, niet aangestuurd hoeven te worden en gewoon kunnen ervaren wat een beeld met hen doet.

 

Claudia C. ten Hoeve (1968) wil je met serieus werk in een speels jasje bij voorkeur zélf laten ontdekken hoe iedereen een verschil kan maken in de wereld; op verraderlijk naïeve wijze nodigt zij je uit tot het (her-)ontdekken van door volwassenheid ondergesneeuwde innerlijke waarden en geeft handvatten mee om op jouw eigen unieke manier in het leven te staan.

Het beeldend werk bestaat uit kleurrijke mixed media schilderijen waarbij gebruikt wordt gemaakt van o.a. acrylverf en kringloop speelgoed op doek en Utrechts stadshout.

Met het conceptuele avontuur hARTkado.NU, waarbij schilderijtjes te vondeling worden gelegd in binnen- en buitenland, wil zij mensen de kunst van het delen laten ervaren.

Om zoveel mogelijk mensen te 'confronteren' met geloof, hoop en optimisme als noodzakelijk tegengif voor het huidige defaitisme, richt zij zich meer en meer op activiteiten in de openbare ruimte.

#Samen maken we de wereld leuker!

Claudia C. ten Hoeve (9).jpg
bottom of page