top of page

Kunst voor Kinderen van 1 tot 111

Kleurrijke verhaalschilderijen bestemd voor groot en klein. Waar kinderen vaak worden onderschat, wordt volwassenheid juist overschat. Opvallend is, dat als kunst speciaal voor kinderen gemaakt wordt, het vrijwel altijd om iets interactiefs gaat terwijl in mijn beleving kunst juist moet gaan om het intrinsieke. Mijn ingangspunt is dat kinderen, net als volwassen, kunst kunnen ontdekken en eigen maken zonder aangestuurd te hoeven worden en ervaren wat dat met hen doet. Het liefst wil ik iedereen, jong en oud, aanspreken op persoonlijk niveau en laten ontdekken dat íedereen een verschil kan maken in de wereld, hoe klein dan ook. En dat dat belangrijk is.


♥Mijn beeldend werk bestaat uit kleurrijke mixed media schilderijen; mijn binnenwereld krijgt vorm op doek of lokaal hout, waarbij ik gebruik maak van acrylverf en allerhande materialen: verzamelde frutsels, gekregen oude speelgoedjes, gevonden kringloopspulletjes... tezamen vertellen ze mijn verhaal. 
♥Het hARTkado.NU project is een conceptuele manier om zoveel mogelijk 'positiviteit' te verspreiden. Kleine hartenschilderijtjes worden te vondeling gelegd om mensen te verrassen en te verwonderen, om z11 te houden of weer door te geven, en zo samen de wereld een beetje leuker te maken. 

Ook te vinden op Instagram #samenmakenwedewereldleuker

 

Alles wat ik maak en doe doe ik met een met een zo positief mogelijke insteek. Omdat alles wat je aandacht heeft en geeft je vormt. Dat neem je mee en geef je door. Daar is iedereen mede verantwoordelijkheid voor.

 

De schilderijen willen graag hun verhaal vertellen en vinden graag een plekje aan de muur. Bij interesse neemt u dan aub contact op.

bottom of page