top of page

festivals

feestjes in de openbare ruimte

Festival hARTjes
 

De hARTkadootjes houden wel van een feestje en gaan dan ook graag naar festivals om daar uitgedeeld te worden of organiseren er z11 één. Dit gebeurt soms spontaan en soms in opdracht. Dan worden ze gemaakt in de kleuren en stijl van het betreffende festival met bijbehorend label met logo. Zoals voor Festival LIEF.
Ook interesse? Er is veel mogelijk. Neem snel contact op als je meer wilt weten!

 

262881front.jpg

pop up

Soms poppen we spontaan up op een festival, zoals afgelopen zomer met de Magische Mandala`s om gratis mee te nemen of door te geven bij Festival HE:LEEN in Utrecht of worden hARTkadootjes uitgedeeld aan verraste voorbijgangers zoals op een festival in Groningen.
 

IMG_20230911_150355_201.jpg
plattegrond ravenoord.png
e1decd19-3b31-46bc-a2d2-c2de93827e81ff.jfif
U2023 - Homo Ludens.png

from-me-2-u

Ter ere van het 10-jarig jubileum van hARTkado.NU (9 november 2022) deden we mee aan Stadsfestival U? van Le Guess Who. Een stukje van Utrecht werd omgetoverd tot Hartenoord, een participatieve en verbindende kunstmanifestatie dóór en vóór Utrecht.

Kunstenmakers werden opgeroepen om tijdens de vierdaagse vrijblijvend een kunstwerkje aan een boom, bankje of fietsenrek op de aangegeven locatie te hangen.
Kunstliefhebbers werden uitgenodigd op zoek te gaan naar deze kunstkadootjes om mee naar huis te nemen of door te geven en te laten weten wat ze er mee hadden gedaan.

homo ludens

 

Is kunst maken spelen, of is spelen kunst maken?
Voor de tweede keer op een rij deden we mee aan Stadsfestival U?/Le Guess Who. Met het programma onderdeel HOMO LUDENS gingen we op zoek naar de basis van kunst & cultuur : alle cultuur is in aanleg spel.
Spelen ontspant, verbindt, wekt creativiteit op, verruimt de geest en kan net als kunst enkel uit vrijheid ontstaan.

Bezoekers werden uitgenodigd de spelende mens in zichz11 (her-) te ontdekken. Hartenoord werd hiervoor speciaal omgetoverd tot Speeloord!


 

Spelen met het plan om HOMO LUDENS op andere festivals

plaats te laten vinden.

Alle kunst is in aanleg spel

bottom of page