top of page

hartkado.nu

samen maken we de wereld leuker

Ik wil de wereld een beetje mooier kleuren
 

hARTkado.NU is een conceptueel kunstavontuur, in 2012 ontstaan vanuit mijn wens met kleine dingen een verschil te maken. In een tijd waarin bijna alles lijkt te draaien om geld, prestatie en 'voor wat hoort wat' wil ik een tegengeluid laten horen, zien en voelen. Met dit project hoop ik mensen te verwonderen en een glimlach op hun gezicht te toveren en zo de wereld een beetje mooier te kleuren.

Ook te vinden op  Instagram

  • Instagram

Als ieder mens

één ander mens gelukkig zou maken, was de hele wereld gelukkig.

 

Wim Kan

CC11%20hARTkado_edited.jpg

Actie & reactie

 

hARTkadootjes roepen naast verbinding op tot actie & reactie.
Aan elk kadootje dat te vondeling wordt gelegd
 hangt een kaartje met informatie en het verzoek te laten weten waar en door wie het gevonden is en wat je er mee gaat doen. Krijgt het een mooi plekje bij jou aan de muur of geef je het door aan iemand die je lief vindt, of misschien wel aan je boze buurvrouw?

De reacties worden geregistreerd en online geplaatst om anderen te inspireren en in aanraking te brengen met de positieve dingen in de wereld. 

Leuke, lieve en bijzondere verstopplekken

Hartenschilderijtjes worden te vondeling gelegd op leuke, lieve en bijzondere plekken, door leuke, lieve en bijzondere mensen, in het binnen- en buitenland en vormen samen een web van verbinding.
Altijd in de openbare ruimte zodat íedereen een kans maakt er één te vinden. 

Nieuwsgierig naar de verstopplekken? KLIK HIER

hartkadootjes

Schilderijtjes van 10x10 cm waarbij

net als bij de grotere

schilderijen gebruik wordt gemaakt van acrylverf en kringloopmaterialen.

hartkado%20werf_edited.png

NederlandBelgiëDuitslandluxemburgFrankrijkItaliëSpanjePortugalGriekenlandEngelandWalesSchotlandIerlandDenemarkenNoorwegenAmerikaRuslandChinaColombiaNieuw Zeeland

heart4u

Een aantal jaar terug las Jolanda van Herk, geëmigreerd van Nederland naar Ierland, in het tijdschrift Margriet over hARTkado.NU. Ze is lid van een art-group in Ballaghadareen en was meteen geïnteresseerd en nam contact op. Een hele leuke mailwisseling volgde. Ook haar groep was enthousiast, en ze gingen op onderzoek naar mogelijkheden om in Ierland hARTkadootjes te gaan verspreiden.


Inmiddels hebben ze samen meer dan 100 canvasjes beschilderd en een kalender gemaakt om geld op te halen voor  de Irish Cancer  Society en plannen voor meer!

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Screenshot_20240316-090333_Instagram_edi

Wil je hen volgen? Dat kan op Facebook Community Art Group Ballaghadereen.

IMG_20221114_190704_513.jpg

10 - jarig jubileum hARTkado.NU

bottom of page