Welkom bij De Hartjesboom

 

De Hartjesboom is te vinden op de in 2022 spiksplinternieuw ingerichte openbare ruimte met wilde kruiden, struiken, heesters en bomen op Ravenoord-zuidzijde, achter LE:EN, bij de culturele & creatieve hotspot Rotsoord van Utrecht.

Daarmee is een droom uitgekomen om mensen te laten kennismaken met deze sprookjesachtige boom en om een Hartenoord vóór en dóór Utrechters te creëren waar mensen zich kunnen verbinden met de natuur, elkaar ontmoeten, de pracht van een muurschildering van Pipsqueekwashere bewonderen en op zoek gaan naar verstopkunst in vorm van de Verwonderzinnen en hARTkadootjes (zie hARTkado.NU). Meer creatieve manifestaties zullen zeker volgen!
De boom is geplaatst vanuit het Buurtinitiatief in samenwerking met Gemeente Utrecht.  Door Tafelboom zijn er prachtige schaaldelen bankjes van Utrechts stadshout geplaatst met daarop de zeven Verwonderzinnen van kunstenaar Marleen IN-KLEUR. Kun jij ze allemaal vinden?

 

Informatiebord bij de Hartjesboom

Update september `22: Tof nieuws! 10 t/m 13 november zal deze plek in samenwerking met Festival U?/Le Guess Who? omgetoverd worden in Hartenoord.

Update augustus `22: Na de zomervakantie wordt er het informatiebord bij de boom geplaatst (vormgeving AJMiller.ART).

Update februari `22: De Hartjesboom is geplaatst, 11werf hoera!

De eerste foto van de Hartjesboom op Ravenoord.jpg
20220704_095525.jpg
20220515_125809 (1).jpg