top of page

Ik wil de wereld een beetje mooier kleuren
 

hARTkado.NU is een conceptueel kunstavontuur, geboren vanuit mijn wens met kleine dingen een verschil te maken. Juist in een tijd waarin bijna alles lijkt te draaien om geld, prestatie en 'voor wat hoort wat', wil ik een tegengeluid laten horen, zien en voelen.
 

Ik probeer met mijn schilderijen altijd het positieve op te zoeken en uit te dragen, omdat ik zó geloof in de doorwerkende kracht daarvan, en blijer kun je mij niet maken dan wanneer iemand geraakt wordt door iets wat ik maak of doe.
Omdat een expositie door een beperkt aantal mensen te bezichtigen is, een schilderij kopen niet voor iedereen weggelegd en juist het concept actie en reactie zo leerzaam en boeiend is, kwam ik in 2012 op het idee om in plaats van één groot, heel veel kleine schilderijtjes te maken, en die gratis weg te geven. 
Dit doe ik zonder z11 gezien te worden, op willekeurige plekken, voor willekeurige mensen, zodat iedereen evenveel kans heeft een kadootje te vinden en 'toeval' een rol kan spelen.

Ik heb er expliciet voor gekozen geen eigen idealisme of activisme aan de hARTjes mee te geven, zodat het helemaal en alleen gaat om het verrassen en verwonderen, vanwege het meest fantastische feit dat jij JIJ bent!

Hier kun je reageren!

De hARTjes

worden gedropt

op leuke, lieve en bijzondere plekken

bottom of page