top of page

streethearts

Ik wil de wereld vrolijker kleuren

StreetheARTs 


Projecten waar Utrecht leuker van wordt.
Stoepkrijtbusjes in Utrechtse parken, peukenpotjes (blikjes met de tekst Jóuw peuk vind ík leuk!) aan lantaarnpalen in parken, hartenbordjes op prozaïsche plekken; in samenwerking met mijn geliefde en partner-in-crime B&.

Kleine bijdragen om de wereld een beetje vrolijker te kleuren.

STOEPKRIJTBUSJES

Nu op 3 locaties

in Utrecht


Rotsoord

Wilhelminapark

 Griftpark

20230127_164435_edited.jpg

hartkado.nu 

Hartenschilderijtjes worden te vondeling over de wereld en vormen samen een web van verbinding 
Een conceptueel kunstavontuur vol verwondering waarbij actie en reactie een belangrijke rol spelen.
In een tijd waarin bijna alles lijkt te draaien om geld, prestatie en voor wat hoort wat wil ik een tegengeluid laten horen, zien én voelen.

u - hartenoord.png

hartenoord

 

Een grijs stukje Utrecht wordt omgetoverd tot Hartenoord.
Wat begon met een droom over een Hartjesboom, breidde zich uit tot een plek vol verrassend groen, street- en freeart, speelse verrassingen en een Magische Minibieb.

Een échte Hartjesboom (Cercidiphyllum japonicum) waar zomaar kadootjes in verschijnen, bankjes van Utrechts stadshout gemaakt door Tafelboom met de 7 verwonderzinnen van kunstenaar Marleen Dijkdrent (Kun jij ze vinden?), een plek voor streetart (Kom vooral de muurschildering van Pipsqueekwashere van LE:EN bewonderen), speelse experimenten als het stoepkrijtbusje (Kom stoepkrijten!) knipoogkunst aan de muur en om mijn liefde voor lezen te delen een minibieb vol boeken en af en toe spelletjes en andere verrassingen voor groot én klein. Hartenoord heeft meerdere malen als locatie gediend voor Stadsfestival U? van Le Guess Who, HE:LEEN, Valentijnsacties en Dag van de Minibieb.

ook op 

check it out!

a reader lives a thousand lives before he dies.
The man who never reads lives only one

 George r.r. martin

 

20230901_152334_edited.jpg
bottom of page