top of page

Reacties

Op de achterkant van het kaartje dat aan een hARTkadootje wordt bevestigd staan de contactgegevens  met het verzoek te laten weten waar en door wie het kadootje gevonden is en wat men er mee heeft gedaan. Dat kan op de pagina hARTkadootje gevonden? en op Instagram. Het hARTkado.NU account op Instagram bestaat sinds half 2018. Helaas is de voormalige website waar alles gedocumenteerd stond vanaf het begin, 9 november 2012, verloren gegaan. Ook de Facebookpagina is niet meer in gebruik. Er hebben zich inmiddels meer dan duizend Hartjes hun weg gevonden in de wereld.
De reacties zijn blij, enthousiast en verrast, soms ook verdrietig en ontroerend, maar altijd hartverwarmend. Het zijn echt ook míjn kadootjes.
Extra leuk is, dat als iemand een reactie plaatst, anderen daar weer op kunnen reageren, of men raakt geïnspireerd om z11 iets leuks, liefs en creatiefs te gaan doen om iemand blij te maken, en van blij maken wordt niet alleen de ander, maar ook jijz11 blij, en zo bouwen we samen aan een nieuw verhaal van de kracht van actie en reactie. 
Op naar een positief sneeuwbaleffect!

hARTkadootjes gaan soms

ook verder op reis,  worden

door- en doorgegeven:

Samen maken we de wereld leuker!

Reactie

Actie

bottom of page