De reacties van 2021

Reacties

 

Op de achterkant van het kaartje dat aan een hARTkadootje wordt bevestigd staan de contactgegevens en een QR-code zodat men kan laten weten waar en door wie het kadootje gevonden is en wat men er mee heeft gedaan. Dat kan op de pagina hARTkadootje gevonden? en op Instagram. Het hARTkado.NU account op Instagram bestaat sinds half 2018. Helaas is de voormalige website waar alles gedocumenteerd stond vanaf het begin, 9 november 2012, verloren gegaan. Ook de Facebookpagina is niet meer in gebruik. Er hebben zich inmiddels meer dan duizend Hartjes hun weg gevonden in de wereld.
De reacties zijn blij, enthousiast en verrast, soms ook verdrietig en ontroerend, maar altijd hartverwarmend. Het zijn echt ook míjn kadootjes.
Extra leuk is, dat als iemand een reactie plaatst, anderen daar weer op kunnen reageren, of men raakt geïnspireerd om z11 iets leuks, liefs en creatiefs te gaan doen om iemand blij te maken, en van blij maken wordt niet alleen de ander, maar ook jijz11 blij, en zo bouwen we samen aan een nieuw verhaal van de kracht van actie en reactie. 
Op naar een positief sneeuwbaleffect!

Reactie

Actie

hARTkadootjes gaan soms

ook verder op reis,  worden

door- en doorgegeven:

Samen maken we de wereld leuker!