top of page

beeldend

kunst is vormgegeven droom

vol kleur het

leven in

De dagelijkse werkelijkheid is nogal grijs. Het innerlijk met zijn dromen en hartstochten heeft veel meer kleur. Met kleurrijke verhaalschilderijen probeer ik mijn binnenwereld tot leven te wekken en zo mijn dromen te confronteren met de realiteit.
Als dromen geleefd worden, kunnen er prachtige sprookjes ontstaan, maar ook het mooiste sprookje heeft zijn scherpe kanten.
 

voor groot en klein

 

Volwassenheid wordt nogal eens overschat, kinderen veelal onderschat.
Opvallend is, als kunst spec
iaal voor kinderen gemaakt wordt, gaat het vrijwel altijd om een interactieve vorm. Mijn ingangspunt is dat kinderen, net als volwassenen, niet aangestuurd hoeven te worden om te ervaren wat een beeld met hen doet .

in de Speelse Verwondering


Serieus werk in een Speels jasje.

Oude speelgoedjes krijgen een nieuw leven op canvas of lokaal hout. Samen gaan we op zoek naar hoe je een verschil kunt maken in de wereld, hoe klein dan ook. En dat dat belangrijk is.

Duizend-en-1-hART


Kleurrijke verhaalschilderijen over het hart met al haar facetten omdat het in het licht en het duister van het leven altijd weer over Liefde gaat.

Dubbelklik op de afbeelding om te vergroten.

ook bomen hebben dromen

Hart van de Stad

Stadhuis Utrecht

Boom Dromen

Ook bomen hebben dromen en zitten boordevol verhalen over liefde, hoop en wijsheid die ik voor hen probeer te vertalen naar mijn werk.

Maatschappelijke thema`s gecombineerd met de ook zo nodige sprookjeswereld vol dromen en magie.

Eind 2018 ben ik begonnen te experimenteren met nieuw en duurzaam materiaal, lokaal hout. De kringlooppoppetjes die ik voorheen mijn verhalen liet vertellen op doek, vertellen nu de dromen van bomen op Utrechts stadshout. Met dank aan Stichting Tafelboom.

bottom of page